Loenenseboslaan 2
3454NT
DE MEERN
tel. 030-6661923

Eindelijk weer competitievoetbal! Na 7 weken voorbereiding en bekervoetbal mocht er eindelijk weer competitie gespeeld worden. Als de berekening goed is dan was het 349 dagen na de laatste competiewedstrijd die uit bij Geinoord verloren werd met 5-1. Dit was de laatste wedstrijd voordat corona wederom roet in het eten gooide qua competitievoetbal.

Net als tegen Nieuw Utrecht schoot NiTA uit de startblokken na ruim 1 minuut spelen kwam NiTA op 0-1 door een goal van Jordi. Hij was in de lucht sterker dan doelman Doezeman van de Meern. Maar net als tegen Nieuw Utrecht ging het snel en hard mis. NiTA wist de druk van de Meern ruim 10 minuten tegen te houden, maar toen was het binnen 8 minuten 3x raak en keek NiTA weer tegen een ruime achterstand aan. Op een vrije trap van de Meern na gebeurde er verder weinig meer tot aan de rust. NiTA had eigenlijk weinig in te brengen op die eerste minuut na.

In de 2e helft kwam NiTA iets sterker uit de kleedkamer en dit leidde toch tot 1 of 2 mogelijkheden op de aansluitingstreffer. Helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Stan de Groot won op 20 meter het duel van Sven en schoot de bal prachtig in de kruising. zo was het 4-1 na 57 minuten. Een kwartier voor tijd werd David uitgespeeld aan de linkerkant en met een afgemeten voorzet werd de bal bij de 2e paal binnengewerkt 5-1. Dit was ook de einduitslag.

Kortom, snel vergeten vergeten en tegen Maarssen met een ander plan het veld op! Aftrap is om 15.00u op Nitanello.