Nita 3 speelt gelijk tegen voormalig bespeler Highbury

Nita 3 speelt gelijk tegen voormalig bespeler Highbury

Nita 3

2 - 2

ASV Arsenal 11

Competitie

5e klasse 13

Datum

2 oktober 2021 12:30

Scheidsrechter

N.D. van de Giessen

Accommodatie

Sportpark Nita
Doude van Troostwijkstr 2 A
3626AV
NIEUWER TER AA
tel. 0294-233741

Opstelling

Laten we eerst even teruggaan naar vorige week. Onze zelfbenoemd captain vond het naar verluid toch wel zwaar zoveel meters op het middenveld dat hij toe was aan een weekje rust. De weer in genade aangenomen Johan Razende Reporter Bert Derksen heeft naar verluid enkele zomerse en zuid Europese foto’s via de paparazzi ontvangen welke hier helaas niet mogen worden gedeeld. Maar belangrijker, met Steven Pussy Gerrard op vakantie zag Owen Pussy jr Wijndal zijn kans schoon. Het is in een Berger zijn ogen immers volkomen logisch dat wanneer er een Berger op het wedstrijdformulier staat, dat hij ook de aanvoerder is. Er zijn echter bronnen in het dorp die beweren via, via te hebben vernomen dat er in de Bosdijk een wanhopige Annemiek rondloopt. “Marcel heeft zelfs geprobeerd met de band om te slapen en hij ervaart zo een hoge druk dat hij de slaap niet kan vatten” aldus Annemiek. “Marcel deed de band zelfs om naar zijn werk” schijnen anonieme collega’s te hebben beweerd. Waar Annemiek dan wel weer blij mee schijnt te zijn is dat Marcel de trainingen van Louis Cor S. van Gaal thuis doortrekt door op te blijven drukken. “Alles om de band niet af te laten zakken rond mijn bovenarm” schijnt hij te hebben gezegd. Helaas voor Marcel had Pancratius te weinig man en werd de wedstrijd afgelast. Er komt vanzelf een nieuwe kans Marcel…

Dan over naar het huidige weekend (op het moment van schrijven). We lopen er als Nita 3 tegenwoordig ‘kek’ bij. Dank aan alle sponsoren! Aan de kleding zal het in ieder geval niet liggen dit jaar!

TelePC met de sponsoring van de wedstrijdkleding

Vossestein elektrotechniek met trainingspakken

Bart de Koning ontwerp voor de warmloopshirts

Craft sportkleding, Van Selm hoveniersbedrijf en Langelaar bouwbedrijf die gezamenlijk de mooie groene voetbaltassen hebben aangeboden.

Freddy Heineken, of komen die kannetjes na de wedstrijd ergens anders vandaan?

Het schijnt dat er nog polo’s komen van een sponsor die tot op heden wenst anoniem te blijven. Iets in mij zegt dat dit komende weken ongetwijfeld zal uitlekken naar de media.

Het is wachten tot BMW of Audi Nita 3 zal opmerken. Of Emirates voor de internationale uitwedstrijden zodra Nita 3 zichzelf heeft gekwalificeerd voor Europees voetbal. Naar verluid overweegt Nike een reclame voor het WK in Qatar met Nita 3 in de hoofdrol. Met de boegbeelden Cristiano Wiwa Ronaldo, Sergio Mighty Mike Ramos en Rio Corney Ferdinand op uw beeldscherm…

Eerder vermeld verhaal over de aanvoerdersband kreeg voor de wedstrijd een vervolg. De technische staf van Nita 3 is het er over eens geworden dat er eigenlijk maar één echte aanvoerder van Nita 3 ‘was’… (gevalletje van je had er bij moeten zijn om deze te begrijpen). Gezien de band niet geheel op maat is sluit de ontvanger van de band aan bij het trainingsprogramma van Marcel om zsm op een zaterdag het veld als aanvoerder van Nita 3 te mogen betreden.

Onder leiding van Bjorn Niels Kuipers werd er rond half 1 afgetrapt. Dit aftrappen gebeurde na enkele minuten opnieuw nadat ondergetekende de bal met zijn verkeerde been ongelukkig in eigen doel schoot. ‘Alle’ ballen houdt Joel Chubby Drommel op de training tegen, maar zo een l*llig rolletje op onverwacht moment in de wedstrijd was zelfs Chubby te machtig. Nita stond de gehele eerste helft onder druk door de lopende mensen vanuit het middenveld van Arsenal. Nita kwam zelf tot enkele speldenprikjes en een kans vlak voor rust welke over de ballenvanger werd geschoten en naar verluid bij Cyriel Meloen Dessers in de achtertuin is beland.

In de rust werden er afspraken gemaakt welke niet strookte met elkaar: ‘rustig voetballen en de bal het werk laten doen’ tot een ander die riep ‘geef mij de bal maar direct lang’. Afijn, een ieder begrijpt dat we dus zonder plan maar vol met goede moed aan de tweede helft begonnen waar Nita zowaar de overhand in het spel had. Halverwege de tweede helft kopte mandekker Matthijs Lange de Ligt de bal uit een corner kneiterhard via onderkant lat achter de keeper waardoor er een verdiende gelijkmaker op het scorebord kwam te staan. De scheidsrechter moest naar verluid eerst de lat inspecteren en uitdeuken alvorens er weer kon worden afgetrapt. Helaas kwam Arsenal daarna via een counter en ongelukkig verdedigen van Nita op een 1-2 voorsprong. Nita begon daarna te drukken en zette de boel op scherp door 1-op-1 te gaan spelen over het hele veld. Via een lange bal van Roberto CP Carlos op Dusan Houtje Tadic kon Guus KillBill Til bij de tweede paal de verdiende gelijkmaker binnenschieten. Met nog enkele minuten te gaan besloot Nita voor de 3 punten te gaan spelen en bleef het 1-op-1 spelen. Ondanks enkele dreigende situaties kon er helaas geen vuist meer worden gemaakt en eindigde de wedstrijd terecht in een 2-2 gelijkspel.

Afsluiten doen we met de topscorers. U heeft een wedstrijdverslag gemist dus de oplettende lezer telt 3 doelpuntenmakers extra. We tellen in dit klassement alleen de doelpunten die worden gescoord aan de goede kant van het veld… 


Deuk

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!