OSM '75 7

6e klasse 22

15 februari 2020 10:00

Onbekend

Ja, u ziet het goed. Om 10:00 was de schappelijke begintijd dit keer. Met weinig slaap maar vol frisse moed werd er op het altijd bruisende sportpark NiTanello afgetrapt voor de (inhaal)wedstrijd tegen OSM ’75 7. Waar de meeste mensen in het dorp naar alle waarschijnlijkheid nog op één oor lagen, was een vroege voorsprong al een feit. Mark kreeg de bal rand zestien aangespeeld en besloot direct de keeper in de korte hoek te verschalken. 1-0. Een droomstart dat naar meer smaakte. Iedereen oogde fel en dat uitte zich in vroeg druk zetten op de verdediging van OSM. Die wist hier niet mee om te gaan. Binnen 25 minuten stond een stand van 4-0 op het scorebord! NiTA combineerde en schoot elke mogelijkheid tegen de touwen. Arnold Bergkamp scoorde door middel van een volley uit een corner, Mark gaf een sublieme pass aan Joey waarnaar hij via een 1-op-1 situatie koeltjes bleef, en onderhand snackbareigenaar en captain Rick, pikte ook nog zijn doelpuntje mee. Met deze tussenstand werden de kleedkamers opgezocht, maar wel met het besef van Elinkwijk uit, waar de mannen met een 0-3 voorsprong in de rust dit de tweede helft alsnog verspeelde. De focus blijven houden, met hoop op meer goals. Dit kwam er niet, in een slechte tweede helft werd met wind tegen bijna niks meer gecreëerd. OSM ’75 had een complete offday, maar maakte wel nog de eretreffer met een mooie kopbal uit een corner. Had hierbij misschien baastomr moeten uitkomen? Of stonden de Nitanen te slapen omdat hij toch wel vogeltje vrij mocht inkoppen? Ach, wat maakt het uit. DE EERSTE OVERWINNING IS BINNEN!

Volgende week is NiTA 3 vrij, en de week daarna speelt het derde (h)-elftal uit tegen het goed presterende HMS 6. Thuis werd in de allereerste wedstrijd van het seizoen nipt met 1-2 verloren. Wederom is dit weer een inhaalpotje, gezien de wedstrijd niet doorging wegens een verkeerde indeling van de (onspeelbare) velden. De aftrap is om 11:00. Tot dan?!