1 - 4

PVCV 1

25 augustus 2020 20:15

Onbekend

Zondag 2e klasser PVCV was afgelopen dinsdag een maatje te groot. Binnen tien minuten stond het al 0 - 2. Daarna kwam NiTA beter in de wedstrijd en via Stef kwam het terug tot 1 - 2. Dit bleek ook de ruststand. Na rust was PVCV de bovenliggende partij en liep uiteindelijk uit naar een 1 - 4 overwinning.

De voorbereiding zit er op voor NiTA, met twee overwinningen en twee nederlagen is het een wisselvallige voorbereiding geweest en is er nog werk aan de winkel voor Bertus en zijn ploeg.

Zaterdag begint het bekertoernooi. NiTA trapt om 17:00u af bij VOIS-W in Warmenhuizen. Deze ploeg komt uit in de 2e klasse zondag.