Cupfighters

Cupfighters

Nita 3

5 - 1

CSW 5

Sven van Houten (intikker)
... (e.d.)
... (e.d.)

Competitie

Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 2 08

Datum

11 september 2021 13:30

Scheidsrechter

W. Middelkoop

Accommodatie

Sportpark Nita
Doude van Troostwijkstr 2 A
3626AV
NIEUWER TER AA
tel. 0294-233741

Opstelling

Succes en in het geval van Nita 3 voornamelijk gezelligheid, trekt mensen aan. Zo stond daar afgelopen maandag ineens Louis Cor S. van Gaal om de mannen van Nita 3 een loodzware training te laten ondergaan. Loopwerk met bal, opdrukken, techniek, opdrukken, sit-ups, opdrukken, wedstrijdelement, opdrukken, bovenlichaam, opdrukken, afwerken en opdrukken beschouwde Cor als lichte training om de fysieke gesteldheid te testen. Met bosjes haakten spelers af. Sommige waren zo bekaf dat we ons even zorgen hebben gemaakt of ze de kleedkamer nog zouden halen. Er was zelfs iemand die toegaf de ochtend na de training last van (spier)pijn in zijn romp te hebben bij het indrukken van het gaspedaal in de auto… Cor vond het zelf een geslaagde training en heeft aangeboden bij voldoende animo af en toe op maandag een training te geven. Namens het groepje die het na afloop wel heeft gered tot de kleedkamer kan ik zeggen: Super leuk Cor!

Zoals hierboven geschreven trekt succes nieuwe trainers aan, maar afgelopen zaterdag was daar ook als invaller de lopende middenvelder Toni Ali B Kroos. Moeiteloos kon Jeroen (zoals zijn ouders hem schijnen te noemen) aanhaken bij het niveau van Nita 3. Gaten dichtlopend op het middenveld en in aanvallend opzicht achter de verdediging van CSW opduikend heeft Jeroen een hoop nuttig werk verricht voor het team. Dank voor het invallen! Mede door de aanwezigheid van Jeroen stond er voor de 5e klasse een op papier zeer sterk middenveld met Steven Pussy Gerrard en Kevin DJ Escargot de Bruine die evenals vorige week weer een hoop meters hebben moeten afleggen. Op de bank was er zelfs ruimte voor de man die tegen CSW “een beetje kan koppen en een beetje kan schieten” Cristiano Meloen Ronaldo.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Het kwam over alsof beide teams in defensief opzicht nog op elkaar ingespeeld dienen te raken. In een half uur stond daar al de eindstand op het scorebord. Van achteruit leek het alsof de debuterende Luis Houtje Suarez een hattrick had gemaakt. De doelpuntencommissie bestaande uit Mart Wuppie Smeets concludeerde echter dat hier twee eigen goals bij zaten. De andere doelpunten werden gescoord door de voorhoede spelers Sebastien CP Haller en Juan KillBill Mata. Vanaf het moment dat alleskunner Sander Pater vd Streek doorschoof van de voorstopper positie naar de voorhoede ging er aan beide kanten geen bal meer in. De coaching werd in de eerste helft nog bemoeilijkt door een laag boven het veld zwevende helikopter. Naar verluid had Cor opdracht gegeven aan Pep Paddo Guardiola om de looplijnen van Nita 3 te komen analyseren. Bij de profs doet men dit vaak van een hoog punt in het stadion, maar dat stadion is er (nog) niet op Nitanello. Al kan dat gezien de huidige successen van Nita 3 niet lang meer duren voor Frans Abramovich van Seumeren besluit tot het bouwen van een tribune voor de hordes publiek.

In de tweede helft kwam Nita nog wel een aantal keer goed weg door knappe reddingen van Sergio Chubby Padt, de man die eerder die week 550 vrachtwagens zou hebben besteld voor zijn werkgever. “Handig voor onze uitwedstrijden” aldus Chubby. Elke redding werd als vanouds begeleid met een “Ik ben al warm” van onze sterk aan de voorbereiding startende sluitpost. In offensief opzicht had Nita nog wat speldenprikjes, maar kon er geen vuist meer worden gemaakt.

Opmerkelijk was dat er direct na afloop van de wedstrijd vanuit een anonieme hoek in het publiek werd gevraagd waarom de aanvoerdersband niet om de bovenarm van de fanatiek coachende verdediger zat. Politiek correct werd er verwezen naar beker en oefenwedstrijden en dat voetbal een teamsport is. Naar verluid hebben discussies omtrent dit onderwerp binnen de technische staf van Nita 3 voor hoogoplopende discussies geleid. Dit mede getuige het feit dat Mino Helm Raiola door de papparazi is gefotografeerd liggend op een Spaans strand met een koud biertje. Men beweerd dat het gaat om een zesdaagse afkoelingsperiode van de fanatieke babbelaar om de lucht te klaren en volgende week intern een nieuw gesprek hierover aan te gaan.

“De wedstrijd is professioneel en op ervaring winnend afgerond” aldus Valentijn Razende Reporter Bert Driesen uit Woerden. Dat Nita 3 daarna door dezelfde reporter werd vergeleken met een ander team (van buiten Nita) met 50-jarige spelers vond het team jammer, onnodig en onterecht. In de kleedkamer werd gesproken over een media boycot van een week…

Deuk

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!