13 september 2014 14:30

Scheidsrechter

Shukrula, S. (mevr)

Onbekend

Op een heerlijke zonnige zaterdagmiddag ontving NiTA 1, KDO 1 uit De Kwakel. Na de 0-5 overwinning bij DOSR wilde NiTA op Nitanello ook graag iets moois laten zien. KDO had vorige week met 2-5 verloren van Aarlanderveen, tegen NiTA bleek als snel dat KDO nog puntloos uit Nieuwer Ter Aa zou vertrekken.

De trainer van KDO had door vakanties en blessures aardig wat personele problemen. Het was zelfs zo erg dat KDO de hele wedstrijd met 10 man speelde. Tel daarbij op dat NiTA voetballend en conditioneel veel verder was, zie hier het uiteindelijke 10-0 resultaat!

Na 3 minuten was het via een pegel van Mike Fokker al raak. Het tweede doelpunt liet even op zich wachten, maar de stift van Jeroen Langelaar was van grote schoonheid. Kort voor rust wist Stef Hoogveldt twee keer de keeper van KDO te verschalken en zo werd de rust met een 4-0 voorsprong bereikt.

NiTA kwam scherp uit de kleedkamer. Eerst was het Lars van der Post die zijn eerste doelpunt voor NiTA liet noteren. Kort daarna belandde een schot van Dennis van Ekris op de paal, Nino Raaff was er als de kippen bij om de 6-0 binnen te tikken. De 7-0 was er weer een van grote schoonheid. Een voorzet van Jorrit Verkerk werd schitterend duikend binnengekopt door Mike Fokker. De 8-0 kwam van de voet van Roy Langelaar, Stef Hoogveldt prikte daarna zijn derde van de middag binnen. Het slotakkoord was voor aanvoerder Jorrit Verkerk, die een vrije trap prachtig binnen schoot.

Zo staat NiTA na twee gespeelde wedstrijden met 6 punten, 15 doelpunten voor en 0 tegen op de plaats waar het graag het hele seizoen staat!

Wat deze overwinningen waard zijn weten we misschien na volgende week zaterdag. Dan speelt NiTA op 14.30u uit tegen Siveo ’60, een tegenstander waar meer tegenstand van verwacht wordt!