27 september 2014 14:30

Scheidsrechter

Stormbroek, J. van

Onbekend

Zaterdagmiddag, even over half 3. Scheidsrechter Van Stormbroek blaast voor het eerst op zijn fluitje. Heerlijk genietend van het zonnetje begroeten verschillende supporters elkaar nog gauw even. Dan moet de blik op het veld, daar speelt de wedstrijd zich af! De supporters zien Legmeervogels aftrappen, er was toch al afgetrapt? Dan gaat de blik op het scorebord 1-0, verdraaid het eerste doelpunt gemist! Wie maakte hem? Binnen 50 seconden wist Roy Langelaar het net al te vinden. Na een kwartier voetballen staat het al 4-0. De rust wordt bereikt met een 8-0 voorsprong.

In de tweede helft wil de bal er eerst niet in, maar als het net eenmaal weer gevonden is, loopt de score op naar 12-0. Opnieuw problemen met het scorebord, dat deze monsterscore niet kan verwerken. Wie heeft ze eigenlijk allemaal gemaakt? Gelukkig was de TwitterKoning aanwezig, zodat we op Twitter terug kunnen kijken wie ze gemaakt hebben! Stef Hoogveldt 4, Roy Langelaar 3, Nino Raaff 3, Jorrit Verkerk en Dennis van Ekris zijn de verantwoordelijken voor de 12-0 overwinning van NiTA op Legmeervogels.

Het zonnetje scheen lekker, de sfeer op en naast het veld was goed, maar een echte wedstrijd werd het helaas nooit. Daarvoor was NiTA simpelweg een maatje te groot voor het jonge Legmeervogels.

Na 4 wedstrijden staat NiTA samen met Woubrugge aan kop van de ranglijst. Het doelsaldo van +30 brengt NiTA op de eerste plaats.

De komende weken zal er ongetwijfeld meer tegenstand komen! Volgende week speelt NiTA 1 uit bij Alphia, 11 oktober komt (op dit moment) medekoploper Woubrugge op bezoek in Nieuwer Ter Aa.