Scheidsrechter

Schuitemaker, W.L.

Accommodatie

Onbekend

Na 3 nederlagen in de competitie heeft NiTA zijn 1e punt gepakt dit seizoen. In Amstelveen werd AMVJ op 1-1 gehouden. Waar het eerder dit seizoen voor NiTA niet altijd even had meegezeten, mocht NiTA zeker niet klagen met een punt. Zo schoot AMVJ op het eigen grasveld 2x op de lat en werd 2x een bal van de lijn gehaald.

De wedstrijd begon op het zonovergoten Hockey, Tennis, Cricket en voetbalterrein met een aanvallender AMVJ. De Amstelveners probeerden direct NiTA onder druk te zetten, dat lukte zeker niet altijd waardoor NiTA er ook af en toe best gevaarlijk uit wist te komen. Nadat AMVJ op de lat had geschoten en wat kleine kansjes had gekregen was het Job die de bal aangespeeld kreeg, goed keek en zag dat de keeper iets te ver voor zijn doel stond. Wat volgde was een prachtige lob waarbij de doelman het uiterste deed om nog bij de bal te komen. Dat lukte niet en de bal plofte in de kruising en NiTA stond met 0-1 voor na 24 minuten spelen.

De rest van de eerste helft was het AMVJ wat op zoek ging naar de gelijkmaker maar echt grote kansen kregen ze niet waardoor NiTA met een 0-1 stand aan de thee ging. Na de rust was het AMVJ wat vol op jacht ging naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Het schot van de aanvaller werd nog gepakt door Remco maar in de rebound die volgde was hij helaas kansloos. in de 57e minuut was het weer gelijk.

Daarna volgde een open wedstrijd waar degene die zou gaan scoren waarschijnlijk de wedstrijd zou gaan winnen. NiTA kreeg nog 2 kansen. Eerst was het Lars die de keeper ver voor zijn doel zag staan maar de trap van afstand ging uiteindelijk net over het doel. Sven Hensbergen kreeg nog een kans uit een vrije trap maar die ging net naast. AMVJ was het dichtst bij een doelpunt met een bal op de lat en in de 95e minuut werd de bal nog van de lijn gehaald. Daarna vond de scheidsrechter het genoeg en floot voor het einde.

Al met al toch lekker dat je van de vervelende 0 af en bent en het geeft hoop voor de toekomst.Te beginnen volgende week met, wederom een uitwedstrijd in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys.