28 januari 2017 14:30

Scheidsrechter

Snoek, P.

Onbekend

Soms stroomt een wedstrijdverslag vanzelf vol met woorden. Soms zijn de woorden slecht te vinden. Voor dit verslag geldt het laatste. De enige conclusie die na afloop van de wedstrijd Loosdrecht – NiTA getrokken kon worden was…… dat het niet best was….

NiTA bewees zichzelf een slechte dienst aan het begin van de tweede helft van de competitie. Tegen concurrent Loosdrecht zouden er direct na de winterstop het liefst 3 punten gepakt moeten worden. In de eerste minuut van de wedstrijd is NiTA direct dreigend in de 16 van Loosdrecht. Dat belooft wat! Niets is minder waar. Als NiTA na 45 minuten voetballen de kleedkamer opzoekt kijkt het tegen een beschamende 5-0 achterstand aan. Het is zo’n middag waarop alles wat fout kan gaan, fout lijkt te gaan. Persoonlijke fouten volgen elkaar in rap tempo op, het geloof in een goede afloop verdwijnt zienderogen als sneeuw voor de zon….

Loosdrecht komt in de tweede helft niet meer tot scoren. Roy Langelaar doet dit nog wel fraai voor NiTA waardoor de eindstand op 5-1 uitkomt. Het debuut van Thijs Langelaar is eigenlijk het enig noemenswaardige wat we verder nog kunnen melden. Een lichtpuntje op een verder voor NiTA donkere middag.

Koppies weer omhoog, op naar volgende week! Eens kijken of we iets recht kunnen zetten en voor een stunt(je) tegen koploper DHSC kunnen zorgen!