4 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Waard, P.A. de

Onbekend

NiTA heeft de uitwedstrijd tegen CSW met 5-1 verloren. De uitslag was ruim en op basis van de tweede helft zeker niet onverdiend maar toch had NiTA de kans om bij rust op gelijke hoogte te staan. NiTA begon vrij aardig aan de wedstrijd en Junior kreeg al na 2 minuten een prima kans, helaas schoot hij de bal over het doel.

Achterin was het voor de technische staf puzzelen aangezien 3 verdedigers niet beschikbaar waren. CSW nam na een aantal minuten het initiatief wat leidde in de 11e minuut tot een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. De bal kwam met wat pech precies voor de voeten van de aanvaller en die schoot rustig de bal in het doel. De voorsprong was op dat moment niet onverdiend aangezien CSW enkele minuten daarvoor al op de paal had geschoten. Met veel kunst en vliegwerk ging de bal toen niet in het doel.

Tot aan de rust probeerde NiTA steeds meer naar voren te voetballen er kwamen wat kleine mogelijkheden en wat corners maar de bal ging niet in het doel.

De hoop en het geloof was zeker aanwezig bij de supporters dat er een punt in zou zitten en misschien nog wel meer. Maar ja die hoop was snel voorbij. in de 65e minuut stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord. NiTA werd in de tweede helft helemaal weggespeeld. Uiteindelijk maakte NiTA toch nog de eretreffer, Sven van Houten met op iets wat een op voorzet leek maar die bal ging richting doel en de keeper pakte de bal achter de lijn. Scheidsrechter de Waard uit Amsterdam gaf een doelpunt.

Toch werd het nog 5-1, een eigen doelpunt van Sven Hensbergen.

Helaas een nederlaag, volgende week weer een uitwedstrijd in Amersfoort tegen CJVV. Waarvan werd gewonnen in de thuiswedstrijd.