18 februari 2017 14:30

Scheidsrechter

Schram, S.J.

Onbekend

Soms heb je het gevoel dat er iets te halen valt voor dat de wedstrijd begint. Afgelopen zaterdag was dat ook het geval. Uit bij AMVJ werd met 1-1 gelijk gespeeld, dus thuis zou er zeker meer in kunnen zitten.

Ondanks de vele geblesseerde en afwezige spelers wist NiTA toch 11 spelers op het veld kunnen zetten met op de bank aangevuld spelers uit het 2e. NiTA begon de wedstrijd best wel aardig, AMVJ had wel meer balbezit maar echt heel gevaarlijk wisten ze hier niet uit te worden. NiTA loerde op kansjes en zo was de wedstrijd redelijk in evenwicht. Echter was het wel AMVJ wat op voorsprong kwam door een heel vervelend doelpunt. Remco liet de bal uit zijn handen glippen en de spits van AMVJ was er als de kippen bij de de bal in het lege doel te tikken.

Vlak voor rust was het NiTA wat weer op gelijke hoogte kwam. Jessie tikte een vrije trap van Lars binnen en maakte zo zijn eerste doelpunt van het seizoen. Met deze 1-1 gingen de spelers en scheidsrechter aan de thee.

Over de tweede helft kunnen we heel kort zijn. AMVJ was heer en meester en wist nog 3 keer te scoren. NiTA kwam er helemaal niet meer aan de pas en AMVJ wist in de tweede helft heel eenvoudig uit te lopen. Helaas werd de eindstand 1-4 en verloor NiTA ook zijn 3e wedstrijd na de winterstop.

Volgende week heeft NiTA een vrij weekend en daarna volgen 3 uitwedstrijden op rij. Eerst op 4 maart de afgelaste wedstrijd in halen tegen CSW.