Scheidsrechter

Zuidwijk, J.G.P.

Onbekend

Zaterdag speelde NiTA uit tegen CJVV, hoop was wederom aanwezig voor een goed resultaat. Zeker omdat de thuiswedstrijd gewonnen werd van de wespen uit Amersfoort.

In de 1e helft was CJVV de betere ploeg en creëerde wat kleine mogelijkheden maar echt heel grote kansen kreeg CJVV niet. NiTA daarentegen was heel sporadisch te vinden voor het vijandelijke doel. De 0-0 was een logisch gevolg van de levendige en best wel vermakelijke 1e helft.

Helaas is het dit seizoen niet voor het eerst, maar na 50 seconden spelen was het CJVV wat op voorsprong kwam in de tweede helft. Een doelpoging van afstand ging opeens en zomaar het doel in.

NiTA liet het er niet bij zitten en ging vol op de aanval voor de gelijkmaker. Deze kon niet uitblijven en kwam ook in de 55e minuut. Junior omzeilde de buitenspelval. De schrijver van dit stukje stond precies op één lijn en het is daarom volstrekt onduidelijk waarom de assistent van CJVV de vlag omhoog stak. Gelukkig was de beste man van het veld deze zaterdag de man in het blauwe pak en die liet doorspelen. Junior gaf een voorzet en Roy hoefde alleen maar zijn voet tegen de bal te zetten en de gelijkmaker was daar.

Daarna was het NiTA wat steeds beter de wedstrijd in kwam en Sven schoot met een mooie omhaal vol op de lat, als die er toch eens in was gegaan. Maar helaas vrijwel daarna was het CJVV wat wel doel trof en NiTA stond weer achter. Joël kreeg daarna nog een uitstekende kans op de 2-2 maar de keeper van CJVV was goed in vorm en hield de bal met zijn knieën uit het doel. Snel daarna besliste CJVV de wedstrijd door de 3-1 te maken. Klaar en uit CJVV speelde daarna de wedstrijd zonder problemen uit.

Helaas geen resultaat maar daar gaan we a.s. zaterdag proberen verandering in de brengen, als we om 14:00 wederom een uitwedstrijd spelen in en tegen FC de Bilt.