Datum

11 november 2017 17:00

Accommodatie

Onbekend

NiTA is er afgelopen zaterdagavond niet in geslaagd de volgende ronde van de beker te behalen. In Utrecht was SV Kampong met 4-0 te sterk.

Vooraf was duidelijk dat de Utrechters een prima ploeg hebben, de zondag 2e klasser heeft namelijk 6 van haar 7 wedstrijden in de competitie weten te winnen. Kampong is vooral bekend als Hockeyclub maar hebben daarnaast nog een hele grote voetbaltak. Zo bestaat de zondag afdeling uit maar liefst 22 teams. Alle sporten bij elkaar hebben de Utrechters ruim 5500 leden.

Het was fijn geweest om niet vroeg op achterstand te komen, maar niet voor het eerst dit seizoen stond er na 4 minuten al een 1-0 achterstand op het scorebord. De spits van Kampong kon vogelvrij een vrij trap achter Stan koppen. NiTA kwam na de achterstand in de loop van de 1e helft wel beter in de wedstrijd. Maar tot echte kansen leidde dat niet. Een vrije trap van Lars verdween net naast het doel maar er werd ook niet veel weggeven. Om met een 1-0 achterstand te rust te halen was niet zo gek, om dan in de 2e helft op jacht te gaan naar een gelijkmaker. Helaas in de blessuretijd werd het toch 2-0.

Na rust was NiTA zeker niet de mindere, maar ook echt gevaarlijk werd NiTA niet meer. Kampong kwam nog heel goedkoop aan 2 doelpunten waardoor de score toch nog opliep naar 4-0. Helaas maar nu vol de focus op de competitie, te beginnen zaterdag a.s. thuis tegen FC Hilversum.