0 - 1

3e klasse C

27 oktober 2018 14:30

Onbekend

NiTA heeft ook de 6e competitiewedstrijd winnend afgesloten. In Duivendrecht, Amsterdam werd CTO'70 met minimale cijfers verslagen: 0-1.

NiTA begon erg matig aan de wedstrijd en CTO pakte gelijk het initiatief, dat resulteerde in een aantal goede mogelijkheden voor de Amsterdammers. Zo werd een bal op de lijn verkeerd geraakt en ging het doel uit en uit een vrije trap kopte ze de 0-1 binnen. Dat doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Halverwege de eerste helft begon NiTA ook meer te voetballen. Na een half uur spelen kreeg NiTA een mooie kans om de score te openen, Sabir liep vanaf de zijkant de 16 in en werd aan zijn shirt naar beneden getrokken. De scheidsrechter kon niet anders dan de bal op de stip leggen. Sabir maakte gretig gebruik van deze kans en schoot de bal hoog in het doel: 0-1. Vlak voor rust was Dennis zelfs dichtbij een verdubbeling van de score, maar zijn pegel vloog net aan de verkeerde kant van de paal langs het doel.

In de tweede helft drong CTO uiteraard aan op jacht naar de gelijkmaker. Ondanks wat spannende momenten voor de goal, hield Stan keurig zijn doel schoon. Aan het eind van de wedstrijd moest NiTA met 10 man verder na een rode kaart voor Denny. En ondanks de man meer voor CTO scoorde Roy de 0-2. Helaas duwde hij in de ogen van de scheidsrechter de verdediger weg en ook deze goal werd niet toegekend. Na 98 spannende minuten vond ook scheidsrechter van Langen, de supporters al 8 minuten eerder, het genoeg en kon NiTA wederom 3 punten aan het geheel toevoegen.