CTO '70 vv 1

3e klasse C

16 maart 2019 14:30

Onbekend

Afgelopen zaterdag kwam het door blessures geteisterde CTO ‘70 op bezoek in Nieuwer Ter Aa. Op een veld waar de wind flink overheen blies, mocht NiTA de zure nasmaak van de late gelijkmaker de week ervoor bij Laren ‘99 proberen weg te spoelen.

Stef Hoogveldt startte voor het eerst sinds lange tijd weer eens in de basis. Net terug van een blessure liet hij zijn voeten al snel spreken. Goed doorzetten van Irvin de Vette zorgde ervoor dat Stef Hoogveldt al vroeg in de wedstrijd de 1-0 binnen schoot. NiTA krijgt al snel kansen om de score uit te breiden, maar er worden wat kansen gemist voordat Jorrit Verkerk in de 26e minuut toch de 2-0 op het scorebord zet. De afronding is fraai en de 2-0 voorsprong bij rust is dik verdiend.

NiTA komt echter niet sterk uit de kleedkamer. Irvin de Vette moet het veld al snel verlaten met een enkelblessure en CTO ‘70 komt af en toe gevaarlijk dichtbij het doel van Stan de Wit. Gelukkig helpt het aluminium ook een beetje mee. Een gevaarlijk schot belandt via de binnenkant van de paal in de handen van Stan de Wit.

In de 68e minuut beslist NiTA de wedstrijd. Jorrit Verkerk schiet via een penalty zijn tweede van de middag binnen. NiTA houdt de boel achterin keurig dicht en behaalt een prima 3-0 overwinning op CTO ‘70.

Door de gelijke spelen van Hilversum en Maarssen, komt NiTA in puntentotaal weer gelijk met de koplopers. NiTA heeft echter wel een wedstrijd meer gespeeld. Aanstaande zaterdag speelt NiTA thuis de derby tegen Kockengen. Drie weken geleden won NiTA met 2-5 bij Kockengen, maar in het verleden behaalde resultaten….