Robinhood s.v. 1

3e klasse C

6 oktober 2018 14:30

Onbekend

NiTA heeft zaterdag ook de derde wedstrijd in de competitie gewonnen (7-0), NiTA is samen met Hilversum nog de enige ploeg met de volle mep na 3 gespeelde wedstrijden. Maar het doelsaldo van NiTA is een stuk beter.

Op het zonnige en warme sportpark moest worden afgerekend met het Amsterdamse Robin Hood, de Amsterdammers hadden na 2 gespeelde wedstrijden nog geen punten behaald. NiTA begon sterk aan de wedstrijd en was de bovenliggende partij. NiTA wist voldoende mogelijkheden te creëren in het eerste gedeelte van de wedstrijd. De bal wilde er door pech en ook door buitenspelsituaties niet in. Robin Hood had het eerste half uur voornamelijk verdedigd maar daarna begonnen ook zij kansen te krijgen, maar mede door uitstekend keeperswerk van Stan wisten ook zij het net niet te vinden.

Toen bijna iedereen zich ging opmaken voor een 0-0 ruststand was het toch Roy die de 1-0 binnen kopte. Na een mooie voorzet knikte hij de bal achter de doelman. 1 minuut later was het weer raak voor NiTA toen Koen een afgeslagen bal vol in het doel schoot. De 2-0 ruststand was een mooie opsteker na het moeizame tweede gedeelte van de eerste helft.

De tweede helft was de helft van Sabir, hij scoorde de 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0 en het had te maken met buitenspel, missen van kansen en ook pech dat de score niet veel hoger opliep. Ook Robin Hood kreeg nog wat kleine kansjes maar Stan hield zijn doel schoon. In de laatste minuut pikte de ingevallen Irvin ook zijn doelpuntje mee. Na deze 7-0 vond scheidsrechter Ferwerda het mooi geweest en NiTA kon wederom 3 punten bijschrijven en deed ook uitstekende zaken voor het doelsaldo.