Datum

24 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag trof NiTA met AH ’78 een oude bekende. Net als de meeste voorgaande edities, werd ook deze ontmoeting een wedstrijd die gelijk op ging. Beide teams roken aan de overwinning, maar moesten genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Net als NiTA bleek ook AH ’78 het blessurespook op bezoek te hebben. Met het aantal geblesseerde spelers dat vandaag vanaf de kant moest toekijken, zou nog makkelijk een elftal met reserves gevormd kunnen worden!

De wedstrijd werd gespeeld op een moeilijk bespeelbaar veld, wat voor veel onvoorspelbare situaties zorgde. De lange bal was eigenlijk de meest logische optie en was dan ook veelvuldig te zien. Er was strijd, passie en inzet, maar van goed voetbal was van beide teams geen sprake.

Beide teams kregen al vroeg in de wedstrijd een doelpunt cadeau van de tegenstander. Koen Langelaar zette in de 2e minuut de 0-1 al op het bord, na een fout achterin bij AH ’78. Tien minuten later stond het alweer 1-1. Een corner van AH ’78 werd slecht verwerkt en binnen gerommeld bij de 2e paal.

In de 2e helft gingen beide teams op zoek naar de winnende treffer. AH ’78 was er dichtbij met een schot op de lat. Vlak voor tijd (niet de eerste keer dit seizoen…) scoorde Roy Langelaar. Het duurde even voordat de beslissing van de scheidsrechter duidelijk werd, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel….

Zo eindigde de wedstrijd in 1-1. NiTA is nog steeds ongeslagen, maar zag VV Maarssen en FC Hilversum wel passeren op de ranglijst. Zaterdag is NiTA gastheer voor FC Hilversum, de aftrap is om 14.30u