88'

3e klasse C

9 februari 2019 14:30

Onbekend

NiTA heeft de uitwedstrijd tegen koploper Maarssen met een verdienstelijke 2-2 afgesloten. Na 72 minuten leek dat er allerminst in te zitten. Maarssen stond riant met 2-0 voor en NiTA had de tweede helft weinig in te brengen.

Het was een lastige wedstrijd. Het slechte veld en met name de wind zorgde ervoor dat goed voetballen eigenlijk onmogelijk was. NiTA begon sterk aan de wedstrijd met wat kleine kansjes en ook Maarssen had zijn kansjes.
Toch waren het de Maarssenaren die op een 1-0 voorsprong kwamen. Ern kluts situatie resulteerde uiteindelijk in een treffer. Direct na de 1-0 kreeg NiTA een goede kans maar de bal ging er niet in, Rick kopte nog vrij uit een corner naast. Maar de beste kans van de eerste helft viel op slag van rust toen Jorrit de paal trof.

Na de pauze was het wederom Maarssen wat scoorde, de aanvaller speelde zich vrij voor Stan en liet hem kansloos. 2-0

Daarna was Maarssen heer en meester en was het wachten op een derde goal, tot Sven in de 72e minuut via een omhaal een schitterende aansluitingstreffer maakte. Er was nog tijd genoeg, NiTA bracht een aanvaller (Irvin) voor een verdediger (Mike) en de jacht op een punt werd ingezet. Die viel 2 minuten voor tijd. Sabir kwam over de zijkant door. Legde de bal voor en via via kwam de bal voor de voeten van Jorrrit die er 2-2 van maakte.

Na 7 spannende minuten blessuretijd vond de scheidsrechter het mooi geweest. Dit behaalde punt betekende dat de titelstrijd nog helemaal open ligt.