Nita 3

6e klasse 22

2 november 2019 16:15

Onbekend

Harmelen was aan het eind van de middag getuige van een rommelige wedstrijd, waarin beide teams toch nog aardig wat kansen creëerden. Jochem schoot halverwege de eerste helft de Nitanen op voorsprong. 0-1. In de kleedkamer werd de onvrede van het belabberde spel door Jon en Willem goed duidelijk gemaakt. De woorden bleken niet te helpen, want SCH’44 schoot in de tweede helft uit de startblokken. NiTA kon met geen mogelijkheid onder de druk uitkomen. De voorsprong werd al snel omgezet na een 2-1 achterstand. Dit bleek ook de einduitslag. Deze wedstrijd snel vergeten en weer op naar volgende week…