Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 16

Doude van Troostwijkstr 2 A
3626AV
NIEUWER TER AA
tel. 0294-233741

Theater Nitanello zowel letterlijk,  als figuurlijk bleek na 112 min!!! voetballen. Er werd zoveel tijdgerekt dat de heer Vincent Koning niet anders kon dan 22 min extra tijd toe te kennen. Na een voortvarende start stond NiTA na 40 seconden stond met 1-0 voor door een schot van Jesse. Dit bleek de rest van de eerste helft ook het meest voortvarendste wat NiTA kon brengen. Nog geen 3 minuten na de 1-0 stond het alweer gelijk. In minuut 26 maakte Nieuw Utrecht 1-2 en binnen het kwartier liepen ze uit naar 1-5. NiTA gaf totaal niet thuis in de eerste helft.

Zo slecht als NiTA speelde in de eerste helft zo voortvarend kwamen ze uit de startblokken in de 2e helft. Binnen 5 minuten scoorde Jordi 2 penalty's en was de stand 3 - 5. NiTA kreeg wat kleine kansjes maar kwam niet echt dichterbij de 4-5. Nieuw Utrecht kreeg het steeds zwaarder en kreeg steeds meer pijntjes en lagen veel, vaak en lang op de grond. Dit vertraagde het spel enorm maar natuurlijk het goed recht. In minuut 77 moest Nieuw Utrecht met 10 man verder na een 2e gele kaart. In minuut 100 kwam Nita wederom via Jordi en een penalty terug naar 4-5. In de laatste 12 minuten blessuretijd kwam NiTA helaas niet tot scoren en na 112 minuten was het echt einde wedstrijd.