Amstelveen/Heemraad 5 – NiTA 4 (4-2)

Amstelveen/Heemraad 5 – NiTA 4 (4-2)

Amstelveen/Heemraad 5

4 - 2

Nita 4

Competitie

6e klasse 12

Datum

27 november 2021 16:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Sportlaan-Oost
Sportlaan 33
1185TB
AMSTELVEEN
tel. 020-6452443

Na de overwinning van vorige week, reisde NiTA met gepaste moed af naar Amstelveen. Het was al met al een leuke wedstrijd, met twee teams die op hun eigen manier voor gevaar zorgden.

Amstelveen zorgde met bewegelijke en snelle spelers voor dreigend aanvalsspel. NiTA had daarentegen wat meer moeite om de bal naar de juiste kleur te spelen. Waarschijnlijk lag dat aan het feit dat we de eerste keer dit seizoen niet het vertrouwde groen-wit konden dragen: NiTA speelde in het grijs-zwarte tenue, door de NiTA-achtige shirts van de tegenstander. Desondanks kregen wij toch wat kansen via Rick, Sjors en Kasper. De gastheer had, waarschijnlijk in hun enthousiaste aanvallende spel, wel wat moeite om de bal juist in te gooien. De scheidsrechter vond dit niet hinderlijk genoeg, en liet de wedstrijd de wedstrijd. Na wat kansen over en weer, ging de thuisploeg met een 1-0 voorsprong aan de thee. Amstelveen was voetballend de betere ploeg, maar NiTA was zeker niet kansloos.

Na rust vlogen al snel de 2 en 3-0 tegen de touwen. Normaliter laat NiTA de wedstrijd dan voorlopig uit handen glippen, maar nu niet: NiTA kwam door goals van Luuk zo waar terug tot 3-2. Sjors had daarvoor nog een geweldige kans (paal, lat en paal). Dan zit het ook gewoon niet mee. NiTA ging met wat meer risico spelen, om misschien nog een puntje uit deze wedstrijd te halen. Vlak voor tijd gooide Amstelveen weer eens beroerd in, maar de scheidsrechter van dienst keek op dat moment net op zijn klokje. De bal werd voorgebracht en redelijk houdbaar gekopt richting het doel, maar helaas was Tom niet bij machten om deze bal te keren. 4-2.

Al met al een verdiende overwinning voor de Amstelveners. NiTA kan voortborduren op de lichtpuntjes uit deze wedstrijd. Volgende week komt de koploper (Roda'23) op bezoek. Even een tip voor de meelezers uit Bovenkerk: kies een leuk kleurtje uit, want wij spelen gewoon weer in het groen-wit Aftrap is om 12:30.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!