Nita 3 laat twee punten liggen - o.s.v. NiTA

Nita 3 laat twee punten liggen

Nita 3 laat twee punten liggen

Argon 8

3 - 3

Nita 3

Competitie

5e klasse 13

Datum

8 oktober 2022 14:30

Scheidsrechter

G.H.M. van Rossum

Accommodatie

Sportpark Argon
Hoofdweg 85 B
3641PR
MIJDRECHT
tel. 0297-286078

Het is weer zaterdag en dan mag er weer gevoetbald worden. Na twee gewonnen wedstrijden tegen Maarssen en CSW was dit keer argon aan de beurt. Nita 3 schitterde weer van afwezigheid, onze Dennis is met een langslepende blessure uitgeschakeld. Dit kwam namelijk doordat Dennis die al een tijd met z’n hoofd in de wolken zit en drukker is met het aannaaien van boetes, zichzelf blesseerde. Eerst struikelde hij in de wedstrijd tegen Csw over de bal en de training erop nogmaals waardoor hij een enkelblessure opliep. Even terug komend op met z’n hoofd in de wolken, Dennis was op een avond met z’n Bioscoop broek aan richting zijn vriendin zo slim om de deur dicht te gooien met de sleutels in de binnenkant. Snel belde hij Cees die in de vroege morgen even de deur moest openmaken, zodat hij niet in z’n joggingbroek naar kantoor hoefde. We hopen dat Dennis snel weer hersteld en z’n focus op het spel terug vind om zich weer bij Nita 3 aan te sluiten.

Gelukkig konden we in de ballenbak van Tempo team nog wat spelers halen. Friso (alias de buurman van Frank W), Remco V en Waheed waren van de partij om Nita 3 de versterken. Onze verslaggever Rick was weer op vakantie. Ik begrijp niet dat deze jongen zich bij de bergers wilt voegen, want op vakantie gaan midden in de competitie is toch echt iets voor Langelaars. Over Rick kan je ook een boek schrijven maar daar is dit verslag niet voor bedoeld. Wel wil ik vermelden dat Rick zo handig is dat hij een recht gordijn toch in golven kan ophangen. Waardoor Cees weer een klus extra had deze week en het weer geheel opnieuw kon doen. Daardoor was Cees wel overwerkt en kon hij niet spelen en nam hij de rol als Leider over. Maar goed in Mijdrecht aangekomen kwam we er wel achter dat dit misschien nog een andere reden was. Het gevecht om die aanvoerders band. Aangezien De aanvoerder zich had afgemeld op het laatste moment omdat hij 2 zieke kinderen thuis had, moest dus een nieuwe aanvoerder aangewezen worden. Hier werd erg geheimzinnig over gedaan door de leider. Pas toen de scheids aangaf dat hij wilde beginnen werd nog snel de opstelling voorgelezen en de band om Jeroen z’n arm geschoven. Waarop Jeroen aangaf dat hij de band niet wilde en enkele spelers in opstand kwamen omdat de band naar de andere Berger moest. Ik ga mijn mening hier niet over geven maar laat ik zeggen dat de Knvb/voetbal.nl het bij het rechte eind had.

Na al die commotie begon de wedstijd en Nita was de bovenliggende partij. Nita speelde de bal goed rond en kreeg zelf kansen. Het spel ging veel heen en weer en speelde zich veel op de helft van Argon. Gelegenheids spits Remco zette veel druk en liep vele vuile meters op de bal te veroveren. Na een schot van Bastiaan op de lat en Remco die ook net overschoot bleef Nita aanvallen. Dit resulteerde in nog meer kansen alleen bleef de stand op 0-0 staan. Als Argon er toch een keer uitkwam werd de bal al snel veroverd door de sterk spelende Frank W. Doordat Argon weinig druk zette kon Nita blijven aanvallen alleen werd het net niet gevonden. Het middenveld met Jeroen, Danny en Waheed speelde de bal rond en dat resulteerde in een paar afstandsschoten en aanvallen die op de laatste pass verspeeld werden zorgde ervoor dat Nita zichzelf te kort deed. Het had inmiddels wel 3-0 of 4-0 kunnen staan. Net voor rust bleef Nita proberen die nul van het scorebord af te krijgen. De bal werd door Wim diep gespeeld op het middenveld, waarna hij belande bij Bastiaan, die de bal voorgaf op de doorgelopen Marcel. De keeper aarzelde wat waardoor er nog een teen tegen de bal kon worden gezet en de bal via de schouder van de keeper in de lange hoek verdween 0-1.  Een verdiende voorsprong net voor rust.

Frank die zich moe gestreden had werd gewisseld in de rust, wel werd hij er op geattendeerd dat hij de linker vleugel speler van argon nog onder z’n arm had en of die hem weer even wilde neerzetten voordat hij naar de kleedkamer ging. Geen donderspeeds van de leider, we speelde namelijk erg sterk alleen moesten we het afmaken. Na een slok water begon de 2e helft. Door de bezuinigingen bij argon is de thee of limonade geschrapt. Maar wat Argon in de rust gedronken had weten we niet. Ze begonnen met druk zetten en het werd een heel ander spelletje. Het rustig opbouwen kon niet meer en werd het erg rommelig. Met een afstand schot van dik 20m1 wist Argon zelfs op 1-1 te komen. Totaal onverdiend maar nu roken ze kans om het ongeslagen Nita pijn te doen. Danny ging laatste man spelen en Bastiaan kwam erbij op het middenveld. Remco die zich letterlijk en figuurlijk leeg gelopen had werd gewisseld. We bleven opbouwen met de goed spelende rechtsback Friso die zelfs aanvallend speelde en opkwam via de rechterzijkant. De bal doorspeelde naar Jay die met een goede voorzet Bastiaan wist te bereiken. Bas draaide weg bij de verdediger en wist de bal in de lange hoek te schuiven 1-2. Door de wissel bleef Nita erg diep spelen was resulteerde dat Argon ook lekker kon aanvallen. Jeroen die ook lekker in de wedstijd zat kon dat ook niet meer belopen op het middenveld. De bal ging via de zijkant en werd voorgegeven waardoor de spits op randje of net over het randje de 2-2 van Argon binnenkopte. Nita pakte het weer op en probeerde weer het spel te spelen wat ze de eerste helft speelde. Het spel ging heen en weer en nita kreeg de bal in de 16 van Argon, de bal bleef hangen en bulldozer Roy wist daar wel raad mee. Hij ging het duel aan en kopte de bal langs de keeper in de goal 2-3. Over en weer kwamen er nog kansen maar Hans wist met een redding de 3-3 te voorkomen. Nita maakte het zelf niet af waardoor de slotfase spannend bleef. Argon kreeg nog een vrije trap, iedereen zette de boel op scherp om de overwinning binnen te halen. De bal werd over de verdediging geschoten en Waheed kon z’n man niet belopen waardoor Argon alleen op Hans af kon lopen en de bal in de korte hoek verdween 3-3. Na de aftrap werd er afgefloten door de scheids. We kregen in de 93ste minuut de gelijkmaker tegen terwijl we de hele 1ste helft de sterkere ploeg waren alleen ons zelf te kort hadden gedaan om onze kansen niet om te zetten in goals.

Uiteindelijk zijn we nog ongeslagen en moeten we volgende week thuis tegen Viod 2 spelen. We hebben nu 12 man op de lijst staan voor volgende week dus kijken we ernaar uit wie de zaterdag halen u ook? Om 12:00 start de wedstrijd in Nieuwer ter Aa.

Adje Interim

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!